SPECIALITEITEN HANDELSDAGEN

U bent van harte welkom

Op maandag 7 en dinsdag 8 september heten wij u graag van harte welkom op de Specialiteiten Handelsdagen van Zijerveld. Gedurende beide dagen vormt het Fort Wierickerschans in Bodegraven een inspirerend toneel voor nieuwe en bestaande producten, exclusieve specialiteiten en interessante partijhandel, waar al onze assortimentspijlers aan bod komen.

Op deze site voor de Specialiteiten Handelsdagen kunt u uw gegevens achterlaten als u benaderd wilt worden voor een persoonlijke rondleiding door het fort. Daarnaast kunt u hier ook aangeven het digitale bestelboek te willen ontvangen.

Wij kijken er naar uit u te mogen ontvangen en om de kaascategorie op te laten bloeien als nooit tevoren. Natuurlijk nemen wij ook op dit evenement alle actuele veiligheidsmaatregelen van het RIVM rondom het coronavirus in acht.

mannetjeslos

VRAAG AAN:

De Specialiteiten Handelsdagen organiseren we dit jaar op afspraak. Entree is enkel toegestaan mits vooraf aangemeld. U kunt zich hier aanmelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op! Mocht u interesse hebben in het digitale bestelboek kunt u dat hieronder ook aangeven. U kunt het bestelboek eind augustus in uw mailbox verwachten.

 


Tot ziens op de Specialiteiten Handelsdagen!

Locatie:

Fort Wierickerschans

Fort Wierickerschans is een verdedigingsvesting uit 1673 en ligt midden in het Groene Hart. Een tijdloos militair monument waar eeuwenoude bouwsporen nog zichtbaar zijn, en een meer dan bijzondere locatie voor de Specialiteiten Handelsdagen.

Bezoekadres:
Zuidzijde 132
2411 RX Bodegraven

Adres voor navigatiesysteem en parkeerplaats:
Weijpoort 4
2415 BV Nieuwerbrug

 

TERUG NAAR ZIJERVELD WEBSITE
ed08423e450d760f75bf78b426d7c12fc49e99b6
mannetjeslos-1